Schrijf ze vrij

Fijn dat je meedoet aan de Schrijf-ze-vrij challenge. Dankzij dit soort inzamelingsacties kunnen we ervoor zorgen dat de honderdduizenden brieven, kaarten en tekeningen op de plek van bestemming komen. En we kunnen ook nog eens opkomen voor mensen als bijvoorbeeld Mikita, om ervoor te zorgen dat het onrecht dat hem wordt aangedaan stopt! En ja, daar is nou eenmaal veel geld voor nodig. 
 
Wanneer je een inzamelingsactie voor jouw school bent gestart, kun je op de pagina van je school of klas een sponsorlijst downloaden om aan je leerlingen mee te geven. Jullie ontvangen van ons een stempelkaart, stempel en inktkussen om het aantal geschreven brieven af te stempelen. Zo kan iedereen die deelneemt aan de challenge aantonen hoeveel brieven ze hebben geschreven. 

Het kost slechts 2 minuten om een actiepagina voor je school of klas op t starten en wanneer je dit hebt gedaan, kan er direct en veilig gedoneerd worden. Het leuke is dat jullie ook real-time inzage hebben totale bedrag dat jullie schrijf-ze-vrij challenge al heeft ingezameld. 
 
Start jullie actie

Voor meer informatie over de Write for Rights op School, ga naar: https://www.amnesty.nl/scholen

 

Read more Read less